IKLAN NAK MASUK

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers Lilypie Breastfeeding tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 16, 2011

ibu..nak dukung!

Aritu tanya alya dah kan sayang ke x adik dia..alhamdulillah sayang..tu yg sampai cium kepala sesaja tu..

Abg plak?alhamdulillah sayang jugak..tp x la sampai gomol adik dia..abg dia jenis ske agah2 x pun main ckp2 ngan adik dia..kiss pun tang pipi aje :D

Skang si hadi dah pandai mintak nk dukung adik dia..b'sungguh2 plak mintaknya tu..so aku bg la dia chance..mulanya duk atas riba then mula la nk b'dukung sambil b'jln2..wahhhhh!!hover!!

Dulu time alya mmg x dak chance pun nk dukung adiknya,stakat letak atas riba tu ada la,sah2 la hadi kecik lg masa tu mana bole dukung adiknya pun..:D..skang dah besor!!

Bila dah sekali bg harusla b'kali2 mintak..pantang aku b'alih mata tau2 dia dah dukung adik..selagi depan mata aku ok la,kalo blkg mata siap2 aku dah bg warning jgn m'gatai nk dukung :P..seriau oookkkkkk...

p/s bila nk meniarap ni mya..

2 comments:

mama_izz said...

alololo.. tomeinyer.. hehe... tapi tu la kan kak.. bahaya oo kalo diorang pepandai dukung.. hari tuh anak zaira jatuh atas simen kat tngan dia pun kami dah seriau.. sampai sekrang kalo anak dia jatuh kami takut..mcm2 bole jadik sekrang ni.. tuyg kena warning awal2.. hehe..

che'wa said...

ha'a la..lg bb x besor lg tu la kena jaga elok2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...