IKLAN NAK MASUK

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers Lilypie Breastfeeding tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 22, 2009

birthday pertama gegurl

Sweet 1yr sayang....dah setaun anak ibu ek!

Progress:
  • Faham kalo kena marah tp x menangis pun..pas tu buat mata kecik mcm kt atas tu..
  • Terlampau aktif..x duduk diam walau seminit..
  • Duduk diam bila dengo azan @ zikrullah channel 106...agaknya mmg budak2 gitu kot..
  • Dah semakin kurang tido..grrrrrrr ngeee~~~tension ibu tau!
  • Binatang pertama yg sgt dia kenal 'cat',buat bunyinya sekali..
  • Pandai mintak sst..perkataannya 'bak..bak..bak'
  • Faham perkataan 'give me' makanya suka mintak apa yg kita pegang..
  • Senang dgn lelaki dr pompuan..galak tul anak aku ni!
  • Yg plg utama....gegurl dah bole jln2 jatuh..kita shopping kasut lak alya!
Sbbkn dah sethn maka susu pun dah b'tukar Anmum Essential sethn ke atas,aku ske jenama ni sbb hg reasonable,makin besar tin tu makin murah..ish..ish..brg2 bb skang ni kalo sebulan x buat budget maka belanja utk kita plak nnt ya adooo! gegurl lak minum x byk 4oz je ,bfeed ttp go on..siang kdg2 tp mlm fully..insyaAllah sampai umur 2 thn,pas tu malas mak nyah! gigi dah byk geli!

Thn ni x dpt sambut bagai b'day gegurl almaklum la hari pertama puasa..suh hubby beli kek dia malas pulak lgpun org sibuk b'niaga kuih je..it's ok la sayang kalo ada rezeki t kita buat open house lg *wink*wink*......insyaAllah..

3 comments:

nusk said...

yaya dah beso! jadi anak solehah tau! ameen.. bile nak jumpa yaya lagi? myb ms cik iemah deliver..insyaAllah;))

wana said...

thanks my dear!
insyaAllah..ibu sentiasa m'doakannya!
unty jiyah bole jumpa yaya bila2 masa pun..yaya ada je kt kuala he..he..

eimah said...

yaya mmg tau kalo kite haip die pn tiru blk...nk mrh xjd sbb rs klako mcm phm je ekekekeke....kalo chik ma die dukung je mst meronta2 huhuhuhu ce tok ke uncle beh ke senyum meleret....nakei toi si gugurl nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...